Vi har gjort det let for dig at tjekke, om el, vand, varme og ventilation kører, som det skal. I din lejlighed finder du en tavle med 4 smileys. Er der glade smil over hele linjen, er alt, som det skal være. Vender en smiley munden nedad, er der noget, du skal ændre.

Smiley panelet kan også vise:

EL Glad smiley.png
Glad smiley med solbriller, samt teksten sol-el betyder at det el du bruger lige nu, kommer fra solcellerne og det er nu billigst for dig at bruge dine tunge energi slugende apparater. Samtidig illustrere glad smiley, at dit elforbrug er i orden.

EL   Sur smiley.png
Sur smiley med solbriller, samt teksten sol-el betyder at det el du bruger lige nu, kommer fra solcellerne, og det er nu billigst for dig at bruge dine tunge energi slugende apparater. Samtidig illustrere sur smiley, at dit elforbrug ikke er i orden.

 

Vand

Vælg sidste døgn, sidste uge eller sidste måned. Trykker du på en af knapperne kan du se lejlighedens forbrug i forhold til det forventede forbrug – det du betaler aconto.

Varme

Vælg sidste døgn, sidste uge eller sidste måned. Trykker du en af knapperne kan du se lejlighedens forbrug i forhold til det forventede forbrug – det du betaler aconto.

El

Vælg sidste døgn, sidste uge eller sidste måned. Trykker du en af knapperne kan du se lejlighedens forbrug i forhold til det forventede forbrug – det du betaler aconto.

Fugt

Du kan følge luftfugtigheden i din lejlighed. Den svinger lidt efter årstiden. Hvis smiley’en for ventilation er sur, skal du kontakte viceværten.